Kleding

s_Turnpakje-V509

http://www.tt-gymnastics.nl/turnpakjes/turnpakjes-professional/turnpakje-v509.html

Recreatieturnpakje

Turnpakje V509 van de foto is het nieuwe recreatieturnpakje van Thor Gouderak. U kunt dit turnpakje eenvoudig bestellen bij TT-Gymnastics (voorheen Tema Turn). Door op bovenstaande link te klikken komt u gelijk op de website van TT-Gymnastics terecht. In de webwinkel van TT-Gymnastics vindt u een maattabel, waarmee u de benodigde maat kunt bepalen. Mocht het turnpakje niet blijken te passen, dan is omruilen vanzelfsprekend mogelijk
(prijs kindermaten € 44,–, prijs vanaf maat S € 46,50).

Turnpak heren B7
http://www.tt-gymnastics.nl/turnkleding-heren/turnkleding-heren-velours/turnpak-heren-b7.html

Jongensturnpakje

Bij aanschaf van een jongensturnpakje kunt u contact op nemen met het bestuur. THOR heeft namelijk nog pakjes in voorraad.

Door op bovenstaande link te klikken kunt u dit jongensturnpakje eenvoudig bestellen bij TT-Gymnastics (voorheen Tema Turn). In de webwinkel van TT-Gymnastics vindt u een maattabel, waarmee u de benodigde maat kunt bepalen. Mocht het jongensturnpakje niet blijken te passen, dan is omruilen vanzelfsprekend mogelijk  (prijs kindermaten € 39,–, prijs vanaf maat S € 41,50).

Short marine velours B50 http://www.tt-gymnastics.nl/turnkleding-heren/turn-shorts/short-b50.html

Broekje, bijpassend bij het jongensturnpakje

Door op bovenstaande link te klikken kunt u dit broekje eenvoudig bestellen bij TT-Gymnastics (voorheen Tema Turn). In de webwinkel van TT-Gymnastics vindt u een maattabel, waarmee u de benodigde maat kunt bepalen. Mocht het broekje niet blijken te passen, dan is omruilen vanzelfsprekend mogelijk (prijs kindermaten € 15,–, maat vanaf S € 16,50).

Trainingspakken

Helaas zijn deze niet meer leverbaar. Het bestuur denkt na over een alternatief. U wordt op de hoogte gehouden.

Het Thor-bestuur heeft zelf nog twee maten 152 en één maat M in “voorraad”.

selectie meiden 038