Afbeeldingsresultaat voor Thor Gouderak

Mededelingen

(worden per mail verstuurd naar de leden)

mail 9 juli:

i.v.m. vertrekt v.d. trainster naar Australië, zijn deze week de laatste lessen voor meisjes 1, 2 en 3. De zomervakantie begint voor jullie dus 1 weekje eerder.
We zijn nog naarstig op zoek naar een vervangster. Gelukkig heeft de selectie-trainster aangegeven dat zij ons uit de brand wil helpen, totdat we iemand anders hebben gevonden. Wordt dus nog vervolgd.
Voordat de eerste les na de zomervakantie (dat in principe zal zijn op woensdag 4 september) zullen jullie nog nader worden geïnformeerd.
Langs deze weg wensen wij jullie in ieder geval alvast een goede vakantieperiode.

mail 20 juli: (kleutergroepen)

De zomervakantie komt al een klein beetje in zicht. Hierbij een overzicht van de laatste lessen voor de zomervakantie:
Op zaterdag 29 juni (ivm gymwedstrijd Tumo-Thor) en 6 juli (ivm tentenkamp) zullen er geen kleuterlessen zijn. Deze lessen worden verschoven naar de woensdagmiddag, en wel op woensdag 25 juni en 3 juli. Beide groepen hebben dan gezamenlijk les van half 4 tot half 5.
Dit betreft dus al komende woensdag en de woensdag erna.
Zaterdag 13 juli a.s. zal de laatste kleuterles zijn van dit seizoen, de laatste les dat juf K. les geeft.
Gelukkig hebben we vervanging voor haar kunnen vinden. Juf C. zal ook 13 juli a.s. bij de laatste les aanwezig zijn. Zij zal sowieso in september en oktober de kleuterlessen op haar nemen. De eerste les na de zomervakantie is 7 september a.s., gewoon weer in twee groepen, van 9.00 uur tot 10.00 uur en 10.00 uur tot 11.00 uur. Juf C.is al een keertje wezen kijken bij de kleuters en zij geeft ook de kleuters in Ouderkerk aan den IJssel les, dus genoeg ervaring lijkt ons zo.
Op 8 juni is ook Juf G. wezen kijken bij de kleuterlessen. Zij is erg enthousiast, maar helaas heeft ze nog niet de bevoegdheid. Wel doet ze de HBO Sportopleiding (in Zwolle, ze gaat het vierde jaar in). In het nieuwe seizoen hoopt ze zo spoedig mogelijk te starten met het halen van haar licentie om les te geven. Zodra dit zo is, zal zij de lessen over gaan nemen van juf C..
Veel plezier a.s. zaterdag bij de kleuterproef (voor iedereen start deze om 9.00 uur), nog een aantal gezellige lessen toegewenst onder de hoede van Kimberly en alvast een goede vakantieperiode.