Uitvoeringen en wedstrijden

THOR-lid Martine is Tuco kampioen poule B Rayon Lek & IJssel

De laatste lessen voor de zomervakantie 2018  bij de meisjes en jongens zijn afgesloten met een kleine informele wedstrijd.

Met dank aan ons nieuwe bestuurslid, Lennie van den Herik,  die als jury de jongens en meisjes heeft beoordeeld. De volgende kinderen zijn met een medaille naar huis gegaan:

Jongens:

3. Shekinah

Oudste selectiemeisjes:

1. Anne-Ruth

9 maart 2018 Tweejaarlijkse THOR uitvoering “Kinderfilms”

Vanaf 18.15 stroomde de gymzaal vol met belangstellenden. De opkomst was reuze. Iedereen zat vol verwachting klaar om te kijken naar de optredens van de jeugdleden van THOR. Op muziek van diverse kinderfilms werden spectaculaire acts opgevoerd. Het was grandioos! Super gedaan door iedereen. Bedankt voor ieders bijdrage en inzet!!1

Selectie FrozenàLet it go

Kleuters Maya de Bij à De Maya dans
Kato, Tess, Judy, Alessia

Zootropolis à Try everything
Jongens Lion King à Wacht maar af totdat ik koning ben
Rochelle en Valentina

Vaiana à How far I’ll go
Meisjes 2 Annie (remix)
Rochelle, Vanessa en Valentina K3 à 10000 luchtballonnen
Meisjes 1 Barbie en de 12 (in ons geval 10) dansende prinsessen.
Emma-Sophie en Shekinah

Alvin and the chipmunks à Alvin Megamix feat. The Chipettes
Meisjes 3 High school musical (remix)
Kyra, Tess, Noortje

De kleine zeemeermin à Diep in de zee
Springroep damesgym-leiding

Mary Poppins à Step in time
Martine, Suzanne en Shekina

Thunder

4 november 2017 Onderlinge Wedstrijden in Gouderak

Wisselbekerwinnaars 2017: Zohal en Coen

Flo (10 jaar) schrijft:

Zolang wachten maar dan ben je eindelijk aan de beurt. Ik zit in de stoel en word ingevlochten, ik ben super zenuwachtig. Yes, we gaan naar de gymzaal toe. Eventjes opwarmen. En dan begint de wedstrijd, iedereen voorstellen en dan beginnen. Wij beginnen op de ongelijke brug, en dan ben ik aan de beurt, het gaat best goed, ik haal 12.3 punten op dit onderdeel. Dan naar sprong, de handstandplatval (met de plankoline), hier haal ik 17.6 punten. Op naar vloer, mijn beste onderdeel, hier haal ik 13.3 punten. Dan naar balk mijn aller slechtste onderdeel, in het begin gaat het goed maar dan… Gaat het mis ik weet het echt niet meer! Ik spring huilend van de balk af. Maar gelukkig mag ik het opnieuw doen. En toch haal ik 7,50 punten!! De prijsuitreiking: Super spannend, maar ik snapte er helemaal niks van. Ik dacht als ik mijn naam hoor loop ik naar voren. En op dat moment hoorde ik mijn naam “ Flo Heuvelman heeft de 1ste  prijs gewonnen!!!” Ik dacht ik wordt gek. Ik heb de eerste prijs, mijn dag kan niet meer stuk. Met dank aan gymvereniging Thor.

Tellijst Onderlinge THOR 2017

Medailles meisjes 1:

niveau R3 1e plaats : Nisrini Kekri;

niveau R2 1e plaats: Yasmijn van Leeuwen;

2e plaats: Roosmarieke Bos

niveau R1 1e plaats: Jolijn van Herk,  2e plaats: Deborah Simons

Medailles meisjes 2:

niveau R2 1e plaats: Noortje Verkuil, 2e plaats: Kyra Verstoep

niveau R1 1e plaats: Alessia de Bruin, 2e plaats: Emma-Sophie Bos

Medailles meisjes 3:

niveau Instap D2 1e plaats: Flo Heuvelman, 2e plaats: Rochelle de Jager, 3e plaats: Salma Ach-Houd

niveau Pupil/jeugd D2 1e plaats: Zohal Said, 2e plaats: Suzanne Immerzeel, 3e plaats: Marwa Said

Selectie meisjes:

niveau jr/sr 5e divisie, 1e plaats: Martine Immerzeel

Jongens niveau 20, 1e plaats: David de Jonge, 2e plaats: Seth van den Heuvel

Jongens niveau 18, 1e plaats: Coen Boon, 2e plaats: Lorenzo Brand