Nieuws

Zoektocht naar trainers:

Thor is hard op zoek naar vaste trainers om Cristel te vervangen bij de recreatiegroepen. Helpt u meezoeken? Misschien kent u iemand die graag turnt en/of zin heeft om les te geven? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Wij staan er voor open om, onder bepaalde voorwaarden, de opleiding tot trainer te vergoeden!

Ook zijn wij op zoek naar iemand die de selectie / jongtalentengroep les wil geven. Bent u / kent u iemand die graag les wil geven aan een groep enthousiaste meiden?

Voor onze jongensgroep zijn we op zoek naar een trainer. Ook met nieuwe ideeën ben je van harte welkom. Dit mag het oude concept gym zijn, maar misschien wil je wel een hele andere kant op zoals bijvoorbeeld freerunnen?

Voor vragen kunt u uiteraard contact met één van de bestuursleden opnemen.


CLUB APP ALLUNITED GELANCEERD

Vanaf heden kunt u via de Appstore of via de Playstore de Club app van Allunited downloaden. Middels deze ClubApp worden mededelingen gedaan en kunt u zelf u kind afmelden voor een les.

EVERT 80 JAAR

Op 9 september jl. mocht Evert 80 jaar worden. Als verrassing voor hem heeft de damesgroep en de conditiegroep een feestje voor hem georganiseerd op dinsdag 20 september. Wat was hij verrast zeg! Ook de krant was hiervoor uitgenodigd:

https://www.hetkontakt.nl/krimpenerwaard/323405/een-noodoplossing-die-al-52-jaar-duurt


IN MEMORIAM HANS VERMIJ

Ons bereikte het droevige bericht van het overlijden van Hans Vermij op 15 juni 2022. Hans Vermij is begonnen als trainer bij Thor en vrij snel daarna is hij (ook) aangetreden als voorzitter en wel voor een periode van bijna 30 jaar. Thor heeft daarom ook heel veel aan Hans Vermij te danken.

In 2004 heeft hij de voorzittershamer overgedragen en is hij benoemd tot  ere-voorzitter.

Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn echtgenote, kinderen en kleinkinderen.

Zoals ook mooi op de kaart staat:
Sterven doe je niet ineens,
Maar af en toe een beetje.
En alle beetjes die je stierf,
het is vreemd, maar die vergeet je.
Het is je dikwijls zelf ontgaan,
je zegt: ik ben wat moe.
Maar op een keer dan ben je aan
je laatste beetje toe.                   
Toon Hermans

***********

———————————–

26 maart 2022 rayonwedstrijd in de Populier te Krimpen aan den IJssel : Succes vandaag voor selectielid Suzanne! 3x zilver. Een met de groep, en in de individuele toestelfinale een voor brug en een voor sprong. Gefeliciteerd Suzanne, knap gedaan!

——————————–

De foto’s van de onderlinge wedstrijd 2022 zijn geplaatst onder het kopje foto’s.

Alle leden en trainsters en iedereen die heeft meegeholpen bedankt voor jullie inzet!!

——————————–

Op 20 maart 2023 heeft de algemene ledenvergadering 2023 plaatsgevonden. Het verslag van de vergadering is terug te lezen onder het kopje ‘downloads’.

——————————–